Oferta formativa Tardor_2021 vinculada amb la gestió digital, la transparència i el bon govern

Agafeu força a l’estiu perquè a la tornada, el Gabinet d’Innovació digital us espera amb noves propostes d’aprenentatge adreçades al món local. Estigueu molt atents i aquesta vegada no us quedeu sense plaça!!

  • Comencem amb una nova edició del Curs de Gestió documental aplicat a SeTDIBA, on refrescarem conceptes i metodologia que us ajudarà a resoldre els dubtes més freqüents a l’hora de classificar.

  • A l’octubre, tenim dues propostes: amb la primera us ajudarem a gestionar l'accés a la informació pública i amb la segona ens tornarem de nou bojos per simplificar, amb un taller divertit i pràctic on diversos equips competiran per millorar tècniques de simplificació.  

  • Encetem un nou curs de gestió d’expedients comptable per aprofundir en l’ús de les eines SeTDIBA  i continuem treballant temes de transparència i govern obert.

Paral·lelament, incorporem un nou curs a l’octubre de procediment administratiu electrònic bàsic amb metodologia e-SET, basat en la implantació del procediment administratiu comú des d’un vessant molt pràctic i participatiu, aplicant tots els conceptes a l’entorn digital. (amb una 2a edició al novembre). Aquest curs està adreçat als ens locals que encara no tenen eines SeTDIBA però s'està preparant per al procés d'implantació. 

Atenent a les dificultats que pot suposar els desplaçaments i la conciliació amb la feina, hem adaptat la planificació dels cursos a allò que majoritàriament els treballadors públics ens heu fet arribar: sessions periòdiques, curtes, pràctiques, online i a primera hora del matí. Trobareu les dates previstes per a cada curs a l’agenda de la nostra comunitat, categoria: Formació.

Com podeu veure, finalitzarem aquest 2021 amb un munt d’oferta per aprendre encara més. Així que prepara la teva agenda aquest estiu, US ESPEREM!

1
Temes:
Formació
1
Categories:
General