En quin estat es troba la gestió digital al meu ajuntament? nou Quadre de Comandament pels ens locals SeTDIBA

Imatge: shutterstock 514796956

Aquesta setmana iniciem el pilotatge d'un nou Quadre de Comandament, que facilitarà als ajuntaments SeTDIBA el seguiment de la gestió digital.

Aquest projecte pilot es llença aquest mes de juliol a 9 ajuntaments de la demarcació de Barcelona que tenen implantat el projecte d'administració digital. En aquest projecte comptem amb la col·laboració dels ajuntaments de Callús, Casserres, Gaià, Mura, El Pont de Vilomara i Rocafort, Sant Martí de Tous, Santa Eulàlia de Riuprimer, La Torre de Claramunt i Vilanova de Sau, i  es preveu publicar-ho per a la resta d'ajuntaments SeTDIBA el proper mes de novembre.

En aquesta primera fase, el Quadre de Comandament aportarà dades, en format reutilitzable, de diferents indicadors de seguiment tècnic, amb un objectiu eminentment pràctic i usable pels secretaris i secretàries M'municipals, així com els diferents tècnics municipals que es consideri necessari.

 

En una segona fase, que està prevista publicar durant l'últim trimestre de l'any 2021, posarem a l'abast dels ens locals un Quadre de Comandament que incorpora una visió més estratègica i que  està orientat als electes de govern dels ens locals.

Dins de la secció de FAQ, qüestions més freqüents, obrim la categoria "Quadre de Comandament" on anirem publicant aquelles consultes que sorgeixin de forma més reiterada.