Disponibles el vídeos de la jornada SeTDIBA

El passat 17 de juny va tenir lloc la 1a Jornada SeTDIBA. Un espai de trobada en el qual es van analitzar els reptes imminents als que s’enfronten els petits municipis així com les necessàries mesures d’autoprotecció en l’àmbit de la ciberseguretat. També es van presentar les millores en els serveis SeTDIBA.

La jornada va comptar amb la participació dels Sr. Xavier Marcet (consultor i president de "Lead to Change") i Tomàs Roy (director d’estratègia de la seguretat en Agència de Ciberseguretat de Catalunya) com a ponents externs; i del Sr. Josep Arimany (Diputat de l’Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial), el Sr. Francesc Xavier Forcadell (Coordinador d'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial) i el Sr. Joan A. Olivares (Cap del Gabinet d’innovació Digital).

A continuació us facilitem els enllaços per visualitzar les ponències:

Benvinguda i presentació a càrrec del Sr. Josep Arimany. Diputat de l’ Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial 

Present i futur del rol dels governs locals en cooperació i assistència local. Especial referència a la transformació digital. a càrrec del Sr. F.  Xavier Forcadell. Coordinador d'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial

El poder de les persones i els petits canvis en la transformació digital a càrrec del Sr. Xavier Marcet. Consultor i president de "Lead to Change" 

Com ens hem d’autoprotegir? a càrrec del Sr. Tomàs Roy. Director Estratègia de la Seguretat en Agència de Ciberseguretat de Catalunya 

Oferta de serveis i reptes de futur en la transformació digital a càrrec del Sr. Joan Olivares. Cap del Gabinet d’innovació Digital 

Jornada completa: