Apunts

Decàleg SeTDIBA per a l'estat d'alarma

En el marc de confinament per evitar l'expansió del virus COVID-19, hem elaborat un decàleg de recomanacions per transformar aquesta situació en una oportunitat per a millorar la gestió dels assumptes municipals i reforçar alguns aspectes de al implantació de SeTDIBA.

Disponibilitat dels serveis SeTDIBA

Davant de la situació excepcional de confinament per a evitar l’extensió del COVID-19, us volem recordar que podeu teletreballar amb les eines SeTDIBA amb total normalitat i que l’equip SeTDIBA estem per ajudar-vos en aquesta situació.

Algunes recomanacions:

Dades de 2 mesos de servei SeTDIBA en confinament

Es compleixen dos mesos des de l'inici de la situació excepcional d'alarma per la COVID-19 i de setmanes de confinament total o parcial. Durant aquests dos mesos, el recorregut de la caravana SeTDIBA ha continuat pràcticament inalterable.

Mesures per a evitar l'expansió del coronavirus (COVID-19)

En el marc de les mesures per evitar l’expansió del coronavirus (COVID-19) les sessions presencials vinculades amb la implantació SeTDIBA es realitzaran online. Aquesta mesura aplica en aquests moments fins a setmana santa. Arribat el moment, un cop valorada la situació, es donaran nous criteris.

¿Cueces o enriqueces? Implantando la e-administración de siempre, pero de forma diferente

En el marc del X Congrés d'Innovació i Serveis públics que es va celebrar els dies 3 i 4 de març de 2020 a Madrid, el Gabinet d'Innovació Digital va presentar la comunicació ¿Cueces o enriqueces? Implantando la e-administración de siempre, pero de forma diferente, en el que es va exposar el projecte SeTDIBA. 

Novetats del catàleg 2020 relatius a SeTDIBA

El catàleg de serveis 2020 incorpora algunes novetats referents a SeTDIBA. 

El recurs SeTDIBA: serveis de suport per a la transformació digital es manté en els mateixos termes que anys anteriors. Únicament varia el periode de sol·licitud que serà de l'1/6/2020 al 30/9/2020. 

1

24 de setembre, festiu local a Barcelona

Amb motiu de la festa local del 24 de setembre a Barcelona, el servei de suport específic de SeTDIBA estarà operatiu de 8h a 15h.

Els canals de contacte amb suport són:

Publicats els calendaris d'implantació de SeTDIBA

Al Calendari de SeTDIBA disposeu de totes les dates previstes en les properes implantacions . De moment estan les dades dels grups d’implantació 7 i 8. A mode de recordatori aquests grups corresponen a:

Grup implantació 7

Aj. Alpens
Aj. Gaia
Aj. Lluçà
Aj. Sant Agustí de Lluçanès

Grup implantació 8

Nova adreça de correu electrònic del servei de suport

Ens mudem! Hem canviat l'adreça de correu electrònic del servei de suport de SeTDIBA per a ens locals que ha tenen implantades les eines. Per a qualsevol consulta, incidència o canvis en la configuració us podeu posar en contacte en l'adreça: suport.setdiba@diba.cat

8 nous ajuntaments inicien la implantació de SeTDIBA

Aquest mes de maig s'inicia la implantació de la metodologia i les eines digitals vinculades a SeTDIBA a 8 ajuntaments més de la demarcació.

En aquest cas es tracta dels ajuntaments de Gisclareny, Fígols, Montclar i Vallcebre (del Berguedà) i dels ajuntaments d'Aguilar de Segarra, Sant Mateu de Bages, Marganell i Rajadell, del Bages.

Amb aquests 8 ajuntaments seran 16 els ajuntaments que han iniciat la implantació aquest 2019. Es preveu que els propers grups s'iniciïn a la tardor del 2019.