Derivació de consulta a servei de suport a la ciutadania

Aquest formulari us permetrà derivar trucades de ciutadans al servei de suport per tal que els truquin directament. 

Servei disponible a partir de l'1 de març de 2022.

Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per l’empresa Adtende, S.L. contractista de la Diputació de Barcelona per a la prestació del servei de suport telefònic a la ciutadania, amb l'única finalitat de respondre i valorar-ne el resultat, i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran d'acord amb la política de gestió documental de la Diputació de Barcelona.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica, presencialment o per correu postal al Registre General de la Diputació de Barcelona.

També teniu a la vostra disposició la bústia del delegat de protecció de dades (dpd@diba.cat), que resoldrà qualsevol consulta o queixa sobre la vostra privacitat. Tot i que per aquesta via obtindreu la resposta adequada, podeu presentar, si ho considereu oportú, la reclamació corresponent al web de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

 

Aquest camp no és obligatori però sí és molt important com a canal alternatiu de contacte
1
Temes:
Ciutadans
1
Categories:
#EmQuedoACasa