TOP7 SeTDIBA abril 2023: enviament de trameses genèriques a EACAT des del gestor d'expedients

Des del Gestor d'expedients existeix la possibilitat de fer trameses genèriques a l'EACAT (PCI). Aquesta funció ens ajuda a optimitzar la tramitació ja que des del mateix expedient, dins del gestor d'expedients, ens permet fer una tramesa genèrica indicant només destinatari i adjuntant la documentació que destigeu. A més, un cop finalitzat els 10 dies de posada a disposició de la notificació el justificant que genera l'EACAT es descarrega automàticament a l'expedient des d'on heu fet l'enviament.

Recordem que la PCI només es pot utilitzar per fer trameses genèriques a altres administracions, és a dir, si el tràmit que voleu fer té un tràmit específic caldrà que utilitzeu preferentment el tràmit específic EACAT (article 66.6 de la Llei 39/2015, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques).

Així doncs, volem felicitar els ens que coneixen i utilitzen aquesta funció del gestor d'expedients ja que demostren un ús exemplar i eficient del temps i del programa.

Els ens que utilitzen de manera habitual les PCI i tenen un percentatge d'enviament de trameses genèriques que es fan des del gestor d'expedients més alt respecte de les trameses genèriques que es fan des de fora del gestor d'expedient són:

  • Ajuntament de Vilobí del Penedès
  • Ajuntament de Santa Maria de Besora
  • Ajuntament dels Hostalets de Pierola
  • Ajuntament de l'Esquirol
  • Ajuntament de Font-rubí
  • Ajuntament del Pla del Penedès
  • Ajuntament de la Granada

Properament rebreu un detallet SeTDIBA per la bona feina!

A la resta, us animem a utilitzar sense por aquesta funcionalitat i comprovareu que us estalviarà gestions addicionals innecessàries.