Multimèdia

Sessió informativa del suport a la ciutadania en la tramitació electrònica

El passat 1 de març es va realitzar la sessió informativa del recurs de catàleg Suport a la ciutadania en la tramitació electrònica. Aquest recurs està adreçat als ens locals beneficiaris de SeTDIBA i es pot sol·licitar fins el 30 d'abril de 2021. 

Trobareu més informació a: 

Com extreure la informació dels gestor d'expedients per publicar en el portal de transparència

Arran de les recomanacions que l'Oficina Antifrau va elaborar per afavorir la transparència i el bon govern durant la gestió de la COVID-19, des de SeTDIBA s'ha iniciat un treball per recopilar i extreure informació del gestor d'expedients per poder-la publicar al portal de transparència. 

En el següent vídeo es reprodueix la sessió informativa als ajuntaments SeTDIBA en relació a com recopilar i extreure aquesta informació del gestor d'expedients. 

Podeu consultar també els materials de la comunitat: 

Sessió de reforç sobre els aspectes bàsics de la gestió del registre

Sessió adreçada a aquelles persones que no estan habituades a gestionar l'eina de registre i que han de fer substitucions durant el periode estival.

En el següent vídeo es reprodueix la sessió de reforç sobre els aspectes bàsics de la gestió de l'eina de registre.

SeTDIBA al congrés Smart City Expo World Congress

El Cap del Gabinet d’Innovació Digital, Joan Olivares, va presentar SeTDIBA: serveis de suport per a la transformació digital al congrés Smart City Expo World Congress. Celebrat a la Fira de Barcelona – Gran Via del 13 al 15 de novembre. El congrés és el lloc de trobada per a experts i líders de les ciutats més innovadores del món en temes Smart.

See video
See video

Com sol·licitar SeTDIBA

Com sol·licitar el recurs
See video

Experiència pilot SeTDIBA

Experiència ajuntaments pilot
See video

Presentació del recurs SeTDIBA

Presentació de la jornada
See video

Jornada “e-SET: una visió compartida”

Intervenció de Jordi Castanyer (Diputació de Girona) i Magda Lorente (Diputació de Barcelona) en el marc de la Jornada e-SET: una visió compartida organitzada pel Consorci d'Administració Oberta de Catalunya. 

e-SET: el despertar de la força
See video