integracions

Wednesday
18
00:00h
Març 2020

Grup 19. Tasques integració AOC

Aquest dia es faran les tasques per integrar les aplicacions AOC als sistemes SeTDIBA als ajuntaments del Grup d'implantació 19: Collsuspina i Talamanca.

Wednesday
22
08:00h
Abril 2020

Tasques integració AOC | Grup 20: Sant Jaume de Frontanyà i Castellar de n'Hug

Durant aquest dia es realitzaran les tasques necessaries per integrar les aplicacions AOC amb els sistemes SeTDIBA dels ajuntaments de Sant Jaume de Frontanyà i Castellar de n'Hug.

Wednesday
15
08:00h
Abril 2020

Tasques integració AOC | Grup 20: Casserres i La Quar

Durant aquest dia es realitzaran les tasques per integrar les aplicacions AOC amb els sistemes SeTDIBA dels Ajuntaments de Casserres i La Quar

Wednesday
02
00:00h
Octubre 2019

Tasques integració AOC. Grup 9

Aquest dia es faran les tasques per integrar les aplicacions AOC (Mux i eTAULER) als sistemes SeTDIBA dels ajuntament del Grup d'implantació 9: Aguilar de Segarra, Rajadell, Marganell i Sant Mateu de Bages.

Wednesday
22
08:00h
mai 2019

Tasques integració AOC. Lluçà, Alpens i Sant Agustí de Lluçanès.

Aquest dia es faran les tasques per integrar les aplicacions AOC (Mux i eTAULER) als sistemes SeTDIBA dels ajuntaments de LLuçà, Alpens i Sant Agustí de Lluçanès.

Wednesday
15
08:00h
mai 2019

Tasques integració AOC. Gaià

Aquest dia es faran les tasques per integrar les aplicacions AOC (Mux i eTAULER) als sistemes SeTDIBA de l'Ajuntament de Gaià.

Com puc veure l'estat de les notificacions i comunicacions enviades a e-NOTUM?

Quan una notificació o comunicació no s'ha pogut comunicar a e-NOTUM, l'administrador de l'ens rep un correu electrònic en el que s'informa d'aquesta incidència. 

Independentment d'aquest avís per correu electrònic, podeu fer seguiment de l'estat de les notificacions des d'ACCEDE. 

1