Apunts

El paper de les diputacions en l’impuls del govern de la dada guardonat en els premis CEMCI.

El treball d’investigació EL PAPEL DE LAS DIPUTACIONES PROVINCIALES EN EL IMPULSO DEL GOBIERNO DEL DATO EN LAS ENTIDADES LOCALES ha estat guardonat pel CEMCI.

La campanya de seguiment personalitzat SeTDIBA arriba a 15 nous ajuntaments.

Un total de 15 ens locals SeTDIBA han rebut aquest estiu els servei de seguiment personalitzat en administració electrònica que se sumen als 40 ens locals que havien rebut aquesta assistència abans d’estiu.

Aquest servei de seguiment personalitzat analitza els indicadors de gestió digital a partir dels qual s’identifiquen aspectes crítics per a la gestió diària i aspectes de millora.

Nou mòdul Secretaria Setdiba: òrgans col·legiats

El nou Mòdul de Secretaria permet als ajuntaments SeTDIBA la tramitació integral de les sessions dels òrgans col·legiats (crea convocatòries, actes, certificats, propostes, etc.). Es poden programar de foma automatitzada tasques que es repeteixen de forma periòdica facilitant-vos la vostra gestió diària. 

Si esteu interessats en la integració d'aquest mòdul feu la petició a través d'aquest formulari.

Facilitem la difusió del servei Fem-ho fàcil a la ciutadania !

A partir d’aquest mes de setembre els ajuntament SeTDIBA que tenen el servei Fem-ho fàcil disposaran en la sol·licitud general que s'ofereix des de l'eTRAM 2.0 (AOC) d’un avís per facilitar les dades de contacte de l'equip de suport als usuaris del Servei Fem-ho fàcil .

Aquesta implantació ha estat possible gràcies al treball realitzat en col·laboració amb el Consorci AOC amb el que s’ha dut a terme una prova pilot en els municipis de La Palma de Cervelló i Avinyonet del Penedès.

Oferta formativa Tardor_2022 vinculada amb la gestió digital, la transparència, dades obertes i el bon govern

Agafeu força a l’estiu perquè a la tornada, el Gabinet d’Innovació digital us espera amb noves propostes d’aprenentatge adreçades al món local. Estigueu molt atents i aquesta vegada no us quedeu sense plaça!!

El servei Fem-ho fàcil aproxima l’administració digital a la ciutadania dels municipis de menor dimensió

El Servei Fem-ho fàcil, és un canal de suport telefònic a la ciutadania en la relació electrònica amb el seu Ajuntament.

SeTDIBA integra la gestió de la documentació comptable a la tramitació ordinària dels expedients

Durant el 2021 s’ha completat la 1a fase de la integració de la gestió comptable amb el gestor d’expedients oferts ambdós per Diputació. Aquesta fase ha suposat la integració de les eines per a 16 ens locals.

Publicat l'informe de necessitats en matèria de transparència i bon govern dels ens locals de la demarcació de Barcelona

 

247 ens locals  (el 79% dels ens locals menors de 50.000 han) han donat resposta a l’enquesta de necessitats en els àmbits de suport que presta el Gabinet d’Innovació Digital.

L’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial i el Consorci AOC es coordinen per simplificar la visualització dels tràmits del ciutadà a internet

La informació dels tràmits fins ara, es mantenia des de diferents plataformes (web municipal, seu electrònica i portal de transparència). Aquesta actualització podia generar inconsistències en la informació que s’ofereix en les diferents plataformes.