Puges a la caravana d'innovació digital?

[+] Saber més de les parades de la #CaravanaInnovació digital

[+] La #CaravanaInnovació digital als mitjans

[+] El Passeig de la Fama de les relatores i els relators

Els governs locals estem cridats a construir governs oberts i transparents que impulsin territoris sostenibles que garanteixin oportunitats educatives, laborals i d'accés als serveis bàsics a les persones que hi viuen.

La tecnologia i les iniciatives per a crear serveis digitals senzills i automatitzats per a la ciutadania ens permeten abordar aquests reptes a través de serveis digitals avançats, solvents des d'una perspectiva tècnica, ètica i d'aportació de valor social.

Et volem compartir una iniciativa per fer aflorar el treball i les bones pràctiques dels governs locals en l'àmbit de la digitalització, independentment de la seva capacitat tècnica i situació territorial, convençuts que compartir encerts i dificultats ens permetrà avançar més ràpidament com a societat.

Aquesta iniciativa donarà visibilitat a les bones pràctiques impulsades per la vostra organització i permetrà que altres administracions coneguin de primera ma el detall de vostre projectes així com el valor i les dificultats que les administracions han d'abordar.

Per quins àmbits proposem començar? Volem identificar bones pràctiques que estiguin aportant valor social ens els següents àmbits:

  • Serveis digitals propers a col·lectius determinats com gent gran, empreses, jovent, entre altres.
  • Obertura de dades públiques a la societat
  • Transparència efectiva i pràctica a l'abast de la ciutadania
  • Serveis digitals hiperautomatitzats i fàcils per a la ciutadania
  • Ús de big data i sensorització per millorar els serveis públics i realitzar prediccions en la prestació de serveis o en la definició de polítiques públiques

Pots participar en aquesta iniciativa compartint una bona pràctica de la teva administració, com a amfitrió, o bé entrevistant als tècnics que han desenvolupat una bona pràctica en una altra administració, assumint el paper de relator.

En aquest vídeo t'expliquem els passos a seguir per pujar a la caravana com a amfitrió o com a relator. 


Vídeo explicatiu de què és la #CaravanaInnovació i els valors que promou explicat pels protagonistes:

Sol·licita una parada a través del formulari: https://formularis.diba.cat/parada 

 

Aquest kit és un conjunt d'eines que posem a la vostra disposició per facilitar les trobades i visites de projectes innovadors.

La finalitat és posar-vos-ho fàcil, i oferir-vos diferents opcions perquè trieu la que millor vagi amb el vostre projecte i amb la vostra filosofia.

No obstant això, és cert que hi ha parts que haurien de ser comunes per a tothom, ja que si volem recopilar la màxima informació sobre els vostres projectes innovadors, algunes eines han de ser un “must”.

Aquests materials que et compartim han estat elaborats a partir de la iniciativa @InnovacionOnTour (https://innovacionontour.wordpress.com/). Ens encanta el reciclatge! i agraïm als creadors de la iniciativa per permetre’ns la seva reutilizació.