Notícies SeTDIBA

TOP11: La importància d'invertir en coneixement...

Tots sabem que vivim en un món de constant evolució i l'administració no es queda enrrera. En aquest context, la Diputació de Barcelona publica un bon catàleg de cursos formatius i, a més, des de l'equip SeTDIBA també oferim cursos especialitzats que esdevenen una acció clau per enfortir les habilitats i ampliar coneixements per garantir una preparació òptima dels empleats i empleades públiques.

Masses preguntes i poc temps per resoldre-les? No et compliquis...

Cada cop més us anireu trobant amb una ciutadania que està predisposada a rebre comunicacions electròniques i tenen molts dubtes sobre la tramitació electrònica: com poden obrir una notificació electrònica, com poden obtenir un certificat digital o com poden fer el tràmit per sol·licitar el què sigui...

En aquests casos, ja sabem que vosaltres no disposeu de tot el temps que requereix resoldre aquestes consultes però ja sabeu que teniu a la vostra disposició i podeu aprofitar el servei Fem-ho Fàcil!

Hem finalitzat les primeres implantacions del Sector Públic de SeTDIBA!!

Estem satisfets d'anunciar que aquest novembre farem el tancament de la Mancomunitat de l'Alta Segarra, Mancomunitat del Cardener i el de la Xarxa Avinyó de Telecomunicacions. Això significa que les implantacions de la metdodologia SeTDIBA i les eines informàtiques han finalitzat amb èxit. A més, estem contents de publicar que aquestes tres han estat les primeres implantacions del Sector públic de SeTDIBA!