Destacats

La campanya de seguiment personalitzat SeTDIBA arriba a 15 nous ajuntaments.

Un total de 15 ens locals SeTDIBA han rebut aquest estiu els servei de seguiment personalitzat en administració electrònica que se sumen als 40 ens locals que havien rebut aquesta assistència abans d’estiu.

Aquest servei de seguiment personalitzat analitza els indicadors de gestió digital a partir dels qual s’identifiquen aspectes crítics per a la gestió diària i aspectes de millora.

Disponible el vídeo sobre el quadre de comandament SeTDIBA

Podeu recuperar la sessió sobre com el quadre de comandament i com prendre decisions en base a dades en els ajuntaments SeTDIBA en el nostre canal de youtube: 

Aquesta sessió us permetrà conèixer quin valor us aporten cadascun dels àmbits analitzats en el quadre de comandament i per on començar a treballar-lo.

--> Accés al vídeo

Thursday
25
11:00h
Novembre 2021

Llançament del Quadre Comandament SeTDIBA - Fase 1: seguiment de la gestió municipal

Des de l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial, en el marc del Pla Estratègic de l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial 2020-2023, es vol impulsar un sistema per a la governança i explotació de les dades per a la presa de decisions, completant així els serveis de digitalització al territori.

Tal i com us vam avançar a la Jornada SeTDIBA al mes de juliol de 2021, un cop finalitzat el pilotatge del Quadre de comandament, és el moment d'oferir aquest servei al conjunt d'ajuntaments SeTDIBA.

1