General

El recurs SeTDIBA, ara a l'abast dels ens locals de fins a 20.000 hab

Aquest 3 de juliol de 2023, s'obre el periode de sol·licitud del recurs de catàleg SeTDIBA: serveis de suport per a la transformació digital.

Deixeu el catàleg de Ses Majestats els Reis de l'Orient i agafeu el de la DIBA!

Oi que us agradaria un recurs que ajudi al vostre ens amb la transparència municipal? Esteu desitjant l'automatització d'informació de la transparència? Us encantaria que s'oferís un servei d'atenció de qualitat que resolgui qualsevol dubte de la ciutadania i els atengui tot el temps que necessiti per resoldre tots els seus dubtes de tramitació amb l'administració?

Tot el que necessiteu ho trobareu en el catàleg 2023 de la Diputació de Barcelona.

Nous tràmits d'obres i de padró... activeu-los!

Oferir nous tràmits específics contribueix a una administració més eficient, transparent i orientada al servei de la ciutadania millorant l'experiència de les persones usuàries i facilitant la relació amb l'administració.

En aquest sentit, des de l'AOC s'ha treballat per augmentar l'oferta específica de formularis per a determinats tràmits i, des del 22 de novembre, ja teniu a disposició aquests nous formularis de tràmits:

Hem finalitzat les primeres implantacions del Sector Públic de SeTDIBA!!

Estem satisfets d'anunciar que aquest novembre farem el tancament de la Mancomunitat de l'Alta Segarra, Mancomunitat del Cardener i el de la Xarxa Avinyó de Telecomunicacions. Això significa que les implantacions de la metdodologia SeTDIBA i les eines informàtiques han finalitzat amb èxit. A més, estem contents de publicar que aquestes tres han estat les primeres implantacions del Sector públic de SeTDIBA!

Amb perspectiva de gènere...

Des de setembre, el Servei Fem-ho Fàcil incorpora dades amb perspectiva de gènere.

Recollir aquesta dada en cada atenció que es realitza és important perquè d'aquesta manera identifiquem les desigualtats i disparitats de gènere en les diferents àrees. Podrem identificar quins són els àmbits més demandats, quins tràmits són més difícils per uns o altres; quines hores són més propícies per trucar; quin nivell de capacitació digital se'n desprén de la trucada, entre altres valors que podrem avaluar.

Com consulto els cursos de formació?

Per obtenir tota la planificació de la formació només cal que consulteu el calendari de la comunitat virtual setdiba.diba.cat.

1. En el menú del lateral esquerre, seleccioneu la icona del calendari

2. En el desplegable, seleccioneu "Formació".

Integrar el gestor d’expedients amb la carpeta ciutadana "El meu Espai"


Integració del gestor d'expedients amb la carpeta ciutadana "El meu espai"


L’AOC posa a disposició de la ciutadania el nou servei El meu Espai (myGov) que facilita una visió general de les actuacions realitzades entre el ciutadà amb les diferents administracions.

NOVETATS Nova gestió d’interessats de l’expedient


Adaptar la gestió dels interessats dels expedients


El 90% de les entitats SeTDIBA treballeu amb els interessats dels expedients en fitxes. Això significa que es guarda la informació a base de dades de forma no estructurada. Cal canviar aquest sistema perquè es guardin de forma estructurada a la base de dades i es pugui realitzar la comunicació entre el gestor d’expedients i la carpeta ciutadana El meu Espai.