General

Integrar el gestor d’expedients amb la carpeta ciutadana "El meu Espai"


Integració del gestor d'expedients amb la carpeta ciutadana "El meu espai"


L’AOC posa a disposició de la ciutadania el nou servei El meu Espai (myGov) que facilita una visió general de les actuacions realitzades entre el ciutadà amb les diferents administracions.

El ciutadà ja pot fer ús del servei de la carpeta ciutadana El meu Espai i visualitzarà les trameses i les notificacions que hagi sol·licitat o rebut. 

1

TOP 7: quins ens consulten més el Quadre de comandaments de SeTDIBA?

Aquest mes de juliol hem fet extracció dels ens locals que més consultes han realitzat al Quadre de comandament.

Què és el quadre de comandament SeTDIBA?

SeTDIBA posa el turbo! ️

Aquest segon trimestre, la comunitat SeTDIBA ha fet un salt de gegant! Hem incorporat entitats del sector públic i ja estan funcionant al 100% amb la metodologia SeTDIBA.

Això vol dir que ara, més que mai, SeTDIBA és un punt de trobada imprescindible per la gestió d'expedients i, per tant, la gestió documental.

Promoció del canal electrònic, l'accés a la informació pública i la transparència

La Diputació de Barcelona dona suport als ens locals que impulsin, a través de tallers a la ciutadania, l'ús del canal digital entre els col·lectius obligats a la relació telemàtica amb l'administració fomentar, l'ús del dret d'accés a la informació pública i la transparència entre la ciutadania.

Qui ho pot demanar?

  • Ajuntaments de municipis de fins a 50.000 habitants
  • Consells comarcals
  • Mancomunitats
  • Consorcis locals
  • Entitats municipals descentralitzades

Valoració SeTDIBA: resultats de l'enquesta del recurs

Recentment, hem rebut els resultats de l'enquesta del recurs SeTDIBA.

Estem molt agraïts de l'alta participació en aquesta enquesta, ja que ens ajuda a conèixer la vostra percepció dels recursos SeTDIBA.

Analitzant els resultats us volem compartir la nostra satisfacció per les bones notes rebudes.

En la següent gràfica us mostrem les valoracions mitjanes:

La Caravana Innovació Digital ja està en ruta. Fes un cop d'ull a totes les parades!

La Caravana Innovació digital ja està en ruta!

De moment ja ha fet dues parades, i n'hi ha tres més de previstes.

Clica aquí per veure el mapa de les parades, les cròniques dels relators i les galeries d'imatges.

Vols saber més sobre la #CaravanaInnovació? Aquí t'ho expliquem tot.

Participem en la darrera jornada de millora de l'Índex de Maduresa Digital

Cada any, des del Consorci AOC s’analitza la maduresa digital dels ens locals que permet conèixer el grau de transformació digital dels ajuntaments i dels consells comarcals. L'Índex de Maduresa Digital (IMD) de les administracions locals és un indicador compost format per més de 30 indicadors organitzats en tres dimensions (compliment dels drets digitals, activitat dels serveis electrònics i compliment dels principis de govern obert), que avalua el grau de transformació digital dels ajuntaments i consells comarcals de Catalunya).

Renovar-se o morir!

Nous tràmits d'urbanisme... activeu-los!

Oferir nous tràmits específics contribueix a una administració més eficient, transparent i orientada al servei de la ciutadania millorant l'experiència de les persones usuàries i facilitant la relació amb l'administració.

En aquest sentit, des de l'AOC s'ha treballat per augmentar l'oferta específica de formularis per a determinats tràmits i, des del 22 de novembre, ja teniu a disposició aquests nous formularis de tràmits:

Hem finalitzat les primeres implantacions del Sector Públic de SeTDIBA!!

Estem satisfets d'anunciar que aquest novembre farem el tancament de la Mancomunitat de l'Alta Segarra, Mancomunitat del Cardener i el de la Xarxa Avinyó de Telecomunicacions. Això significa que les implantacions de la metdodologia SeTDIBA i les eines informàtiques han finalitzat amb èxit. A més, estem contents de publicar que aquestes tres han estat les primeres implantacions del Sector públic de SeTDIBA!