Si he registrat una factura i no la trobo al gestor d'expedients, què he de fer?

Quan la factura no és telemàtica i és registrada manualment cal associar el document perquè aquest es guardi a l’expedient indicat.

Només si associem el document a la factura podrem trobar-la dins de l'expedient corresponent i, per tant, poder proseguir amb la seva aprovació. 

A continuació us expliquem com associar el document a la factura, resolent així un dubte prou recurrent des de la integració de Sicalwin amb el gestor d'expedients. 

Quan es finalitza el registre d'entrada de la factura se'ns obre una petita pestanya on se'ns possibiliten dos opcions. Per acceptar donem per finalitzada l'acció. D'altra banda, l'opció d'Associar Document ens permet associar un document al registre de factura.

Si pel que fos no hem pogut associar el document en aquell precís instant i volem fer-ho amb posterioritat caldrà que fem una cerca. Aixòs es fa des de SicalWin, a:

Pressupost de despeses>Registre de justificants>Consulta de Factures 

Haurieu de cercar la factura fent servir els diferents camps i prémer el botó DADES GENERALS

En el resultat de la consulta hi ha 2 botons:

  • Veure document: Mostra el document associat a la factura. Si no s’ha assocat el document mostrarà el missatge “La factura no té document associat”.
  • Associar document: Permet associar document a la factura.

 

Esperem que sigui del vostre interès,

 

Equip SeTDIBA