Notícies

TOP7: els ens que més e-factures reben durant l'any 2023

En aquesta anàlisi es mostren els ens que tenen el percentatge més alt de factures rebudes electrònicament del total d’entrades telemàtiques durant l’any 2023.

Recordem que per la normativa legal vigent les factures cal presentar-les sempre electrònicament mitjançant la plataforma E-FACT.

Si trobem empreses que no ho estan presentant d’aquesta manera s’ha de fer pedagogia per començar a demanar que les presentin tal com s’estableix per normativa.

Valoració SeTDIBA: resultats de l'enquesta del recurs

Recentment, hem rebut els resultats de l'enquesta del recurs SeTDIBA.

Estem molt agraïts de l'alta participació en aquesta enquesta, ja que ens ajuda a conèixer la vostra percepció dels recursos SeTDIBA.

Analitzant els resultats us volem compartir la nostra satisfacció per les bones notes rebudes.

En la següent gràfica us mostrem les valoracions mitjanes:

TOP7: Els ens que més han aprofitat el suport presencial "Venim?"

De tots els seguiments presencials que s'han efectuat des del Suport Venim? durant l'any 2023, els ens que han millorat la seva valoració global tal i com es mostra en el Quadre de  Comandament han estat els següents:

Contacta

Pots contactar amb nosaltres al correu electrònic:
gid.setdiba@diba.cat

Butlletí SeTDIBA

Vols conèixer tota l'actualitat SeTDIBA: Novetats, recomanacions, agenda...i no haver-te de preocupar per buscar aquesta info?


Rep una vegada al mes el nostre butlletí SeTDIBA al teu correu electrònic. Dona't d'alta aquí.

WEBINAR Integració de Padró amb SeTDIBA per les entitats pilots

WEBINAR Integració de Padró amb SeTDIBA per les entitats pilots

El dia 28 de febrer de 2024 s’ha iniciat el pilotatge amb 5 ajuntaments per la integració del padró d’habitants amb el gestor d’expedients SeTDIBA.

La integració consisteix que els volants i els certificats d’empadronament es guarden automàticament al gestor d’expedients. En aquesta primera fase es guarden sense estar vinculats a expedient, aquesta acció es realitzarà manualment pel treballador públic. A mesura que el proveïdor ens faciliti noves funcionalitats les anirem incorporant.

1

La Caravana Innovació Digital ja està en ruta. Fes un cop d'ull a totes les parades!

La Caravana Innovació digital ja està en ruta!

De moment ja ha fet dues parades, i n'hi ha tres més de previstes.

Clica aquí per veure el mapa de les parades, les cròniques dels relators i les galeries d'imatges.

Vols saber més sobre la #CaravanaInnovació? Aquí t'ho expliquem tot.

Tasques de tancament 2023

Com cada any per aquestes èpoques cal fer tasques de tancament i d'obertura. Us fem llista de les actuacions que cal anar fent durant aquests dies:

1. Per modificar anotacions de l'any passat i diligenciar-la s'ha de canviar l'any. Per tant, seleccioneu l'any que correspongui des del desplegable.

2.

https://setdiba.diba.cat/node/298

TOP7: Quins ens es posen més tràmits?

Ja sabeu que la metodologia SeTDIBA recomana anar informant els tràmits que es requereixen en la gestió d'un expedient administratiu.

Els tràmits ens ajuden a entendre en quin punt de la tramitació es troba l'expedient i permet compartir amb la resta companys i companyes del vostre ens les gestions que s'han seguit en l'expedient administratiu.

Si teniu cap dubte sobre quin tràmit cal posar us recomanem aquest article

Vols explicar la teva experiència innovadora? Us convidem a participar en la Caravana d'Innovació Digital

Innovation On Tour va ser una iniciativa que es va dur a terme entre el 2017 i el 2019 com a caravana d’innovació que proposava parades arreu del territori per compartir bones pràctiques d’innovació.