Com configuro els ordinadors que treballin amb SeTDIBA?

Els programes de SeTDIBA requereixen instal·lar en els vostres equips programari extra per poder desplegar totes les seves funcionalitats.

El primer i més important, és el navegador. Tot i que és possible accedir i treballar amb els navegadors més habituals (Edge i Chrome), l’únic navegador certificat per AYTOS és FIREFOX. Us recomanem que l’utilitzeu sempre com a navegador base per accedir als programes SeTDIBA. A peu de pàgina disposeu d’un manual per configurar el navegador pas a pas.

Podeu descarregar FIREFOX des d’aquesta adreça: https://www.mozilla.org/ca/firefox/

A banda del navegador, per poder generar documents des del vostre editor de textos habitual (word generalment), es necessari instal·lar JAVA i actualitzar-lo a la darrera versió. El podeu descarregar a: https://www.java.com/es/download/

Per poder signar amb les vostres T-CAT o T-CAT-P , necessiteu instal·lar el programa BIT4ID. El podeu descarregar des d’aquesta adreça: https://epscd.aoc.cat/suport/descarregues/bit4id/

BIT4ID substitueix l’anterior programari de signatura Safesign. Podeu obtenir més informació del canvi en aquesta noticia: Com fer els canvis del nou xip criptogràfic de les targetes T-CAT? Programari Bit4id | Serveis de Transformació Digital (diba.cat)

També heu d’instal·lar Autofirma. El podeu descarregar a: http://firmaelectronica.gob.es/Home/Descargas.html

Si no sou administradors dels vostres equips no podreu instal·lar aquest programari. Si aquest és el cas, contacteu amb el vostre suport informàtic o amb el vostre Consell Comarcal (cas que el vostre ajuntament formi part d’un Consell Comarcal adherit a la Xarxa de Suport al Govern Digital - XSGD).