Novetats del catàleg 2020 relatius a SeTDIBA

El catàleg de serveis 2020 incorpora algunes novetats referents a SeTDIBA. 

El recurs SeTDIBA: serveis de suport per a la transformació digital es manté en els mateixos termes que anys anteriors. Únicament varia el periode de sol·licitud que serà de l'1/6/2020 al 30/9/2020. 

S'incorpora el recurs de suport econòmic Migració de dades i documents electrònics a les eines SeTDIBA. Aquest recurs està adreçat als ens locals que en el moment de la implantació de SeTDIBA requereixen de migrar les dades del seu gestor d'expedients. Aquest recurs està obert fins el 30/9/2020. Aquest recurs es pot sol·licitar en el moment en què l'ens local trobi en fase d'implantació de SeTDIBA i els tècnics del Gabinet d'Innovació Digital hagin donat les directrius tècniques a l'ens local per a l'extracció de les dades. 

Per últim, s'incorpora un recurs econòmic adreçat als consells comarcals i ajuntaments d'entre 5.001 i 20.000 habitants del que seran també beneficiaris els municipis de menys de 5.000 habitants. Es tracta del recurs Promoció del canal electrònic en la relació amb les entitats i les empreses. Trobareu més informació sobre aquest recurs a: http://setdiba.diba.cat/node/322    

Trobareu la informació detallada de cada recurs en el fitxer adjunt. 

1
Fitxers adjunts:
2
Etiquetes:
catàleg 2020, SeTDIBA
1
Categories:
General