Venim? (Seguiment Presencial) o Quedem? (Suport Programat Online)

Entre els diferents serveis i suports SeTDIBA a continuació us presentem dos serveis que podeu demanar ràpid i fàcil a través del formulari que us enllacem més endavant.

Necessiteu un suport o repàs puntual d'alguna eina? "Quedem?" o si bé voleu fer una sessió avançada de coneixements del projecte SeTDIBA i al mateix temps revissar com va la vostra activitat, demaneu-ho i Venim?. Podeu demanar els dos suports al següent formulari:

Sessió de seguiment presencial. "Venim?" (sessió presencial)

Si creieu que hi ha novetats que no coneixeu, o necessiteu una sessió avançada de coneixements del projecte SeTDIBA, podem venir presencialment al teu ens local i revisem tots aquells aspectes que necessitis millorar. També revisarem indicadors del Quadre de Comandament i us ajudarem a treure el màxim profit a les eines i metodologia SeTDIBA.

*Nota: disponible per ens locals amb implantació tancada

Servei de suport programat. "Quedem?" (sessió en línia)

Aquest servei té per objectiu facilitar un espai de trobada on els treballadors públics puguin aprofundir en aspectes d'eina, de metodologia o qualsevol altre relacionat amb SeTDIBA, amb un tècnic del Gabinet d'Innovació Digital.

Aquest servei està disponible sota demanda. Abans d'inscriure't, consulta el programa de cada sessió de suport.

Aquestes sessions no s'acrediten com a formació.