Nous tràmits d'urbanisme... activeu-los!

Oferir nous tràmits específics contribueix a una administració més eficient, transparent i orientada al servei de la ciutadania millorant l'experiència de les persones usuàries i facilitant la relació amb l'administració.

En aquest sentit, des de l'AOC s'ha treballat per augmentar l'oferta específica de formularis per a determinats tràmits i, des del 22 de novembre, ja teniu a disposició aquests nous formularis de tràmits:

  • Comunicació urbanística per a l’execució d’obres sense responsabilitat tècnica.
  • Comunicació urbanística per a l’execució d’obres i canvi d’ús a no residencial amb responsabilitat tècnica.
  • Llicència urbanística de constitució o modificació del règim de propietat horitzontal

Ara només cal que els activeu per incorporar-los al catàleg de tràmits del vostre ens. Si teniu qualsevol dubte de com fer-ho contacteu amb el vostre Consell Comarcal ja que us podran donar suport de primera mà.

Aprofitem per recomanar-vos que reviseu i identifiqueu els codis que preveieu que utilitzareu de forma habitual per a aquests nous tràmits per ajustar les sèries documentals que els hi corresponen i fer un bon seguiment de la metodologia SeTDIBA. Consulteu el quadre de tipologia documental o consulteu a la persona referent de l'arxiu del vostre ens, en cas de dubte.

Per a qualsevol dubte quedem a al vostra disposició.

Atentament,

Equip SeTDIBA

1
Categories:
General