Oferta formativa Tardor_2022 vinculada amb la gestió digital, la transparència, dades obertes i el bon govern

Agafeu força a l’estiu perquè a la tornada, el Gabinet d’Innovació digital us espera amb noves propostes d’aprenentatge adreçades al món local. Estigueu molt atents i aquesta vegada no us quedeu sense plaça!!

Tenint en compte les vostres demandes hem planificat noves edicions de cursos com Procediment administratiu aplicat a SeTDIBA, Transparència, accés a la informació, dades obertes: Què puc publicar sense por, curs-taller de Bojos per simplificar.

I paral·lelament, nous cursos en l’àmbit de Transparència, Dades obertes i bon govern.

Ateses les dificultats que pot suposar els desplaçaments i la conciliació amb la feina, hem adaptat la planificació dels cursos a allò que majoritàriament els treballadors públics ens heu fet arribar: sessions periòdiques, curtes, pràctiques, online i a primera hora del matí. Trobareu les dates previstes per a cada curs a l’agenda de la nostra comunitat, categoria: Formació.

Com podeu veure, finalitzarem aquest 2022 amb un munt d’oferta per aprendre encara més. Així que prepara la teva agenda aquest estiu, US ESPEREM!

1
Temes:
Formació
1
Categories:
General