Caducitat del vostre segell d'òrgan. Com el renovem?

Si el vostre ens local ja forma part del projecte SeTDIBA, vau necessitar el segell d’òrgan per poder iniciar el projecte i realitzar còpies autèntiques de documents de forma automatitzada (antigues compulses físiques).

El Certificat de Segell electrònic caduca als tres anys i cal renovar-lo. En aquest article us expliquem com fer-ho.

 

 

 

 

 

Si el vostre Certificat de Segell d'Òrgan és de l'AOC rebreu un recordatori previ a la caducitat, per poder tramitar la renovació amb suficient antel·lació, donat que no és automàtica. Igualment, podreu comprovar la caducitat del vostre segell d'òrgan dins del propi gestor d'expedients a: Configuració General/Seguretat/Configuració de Segell d'Òrgan.

Podeu comprovar la data fins quan és vàlid (veure imatge). Tindreu accés a aquesta informació si teniu permisos d'administrador/a.
Us recomanem crear una tasca, amb la informació de la caducitat, per no oblidar-vos i sol·licitar la renovació del Segell d'Òrgan a temps!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És important que sol·liciteu el Segell d'Òrgan per SeTDIBA, perquè si el demaneu per Accede o per Firmadoc n'haureu de demanar dos, un per a cada eina. Heu de comprovar que a Configuració de Segells d'Òrgan tingueu aquests dos xecs clicats:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recordeu, quan s’apropa la data de caducitat d’un segell electrònic és el moment de sol·licitar la seva renovació (concretament la renovació es pot sol·licitar durant els seixanta dies previs a la caducitat del segell). 

Podeu ampliar informació en aquest enllaç de l'AOC: Caducitat d’un segell electrònic: què cal tenir en compte per renovar-lo – Consorci AOC