Puc recuperar els justificants de les trameses i notificacions sense haver d'anar a EACAT?

Esteu fent notificacions o trameses des de fora del gestor d'expedients i no s'associen a l'expedient? Si voleu recuperar-les per associar-les al seu expedient administratiu, sense necessitat d'anar a EACAT, baixar-les i associar-les, us recomanem que feu el següent:

1. Si no sou administradors i no teniu accés a la cerca de documents haureu de trucar a suport per tal que us facilitin provisionalment aquesta funcionalitat. Trobareu el telèfon i el correu electrònic al banner de la dreta ----->

2. Un cop pogueu fer la cerca heu de cercar a la pestanya de "Dades generals" el Tipus de document: Tramesa genèrica (EACAT). 

3. La cerca ens tornarà totes les evidències de notificacions i trameses que estan dins del gestor però que no heu associat a cap expedient. Haurem d'incorporar cadascun d'aquests justificants al seu expedient correponent.

Dins d'aquesta cerca s'inclouen justificants de trameses genèriques que no s'han guardat correctament a l'expedient i també evidències de notificacions fetes des d'eNOTUM i fora del gestor d'expedients. Aquestes últimes les distinguireu perquè al nom inclouen l'extensió "pdf".

4. Si encara no heu fet cap cerca i no sabeu com guardar-la podeu consultar el manual adjunt.

Recordeu que a l'apartat Documents de la comunitat trobareu també manuals d'ús del gestor d'expedients.

Vols simplificar aquesta feina? Us recordem si feu les notificacions electròniques i les trameses genèriques des de dins del gestor d'expedients us estalviareu haver de fer totes aquestes cerques, ja que tant els justificants de lliurament a les Administracions com les evidències de les notificacions fetes als interessats, aniran directament a associar-se a l'expedient corresponent.