Quin navegador he de fer servir?

El navegador Internet Explorer està discontinuat per part de Microsoft i no dona suport. Això ha provocat que amb la darrera actualització de les eines SeTDIBA algunes funcionalitats s’hagin vist afectades.

Per altra banda, els navegadors Edge i Chrome incorporen un visor PDF que no mostra la documentació adjunta als formularis que entren per registre via els serveis de l'AOC, no permeten veure si la sol·licitud d'eTRAM o d'EACAT té documents annexos.

El navegador Mozilla Firefox és l’únic, que hores d’ara, permet visualitzar la documentació adjunta als formularis que entren per registre via els serveis de l'AOC com eTRAM o EACAT,  per això cal disposar de la versió 89 o superior del navegador. Per poder utilitzar aquest navegador per la resta de funcionalitats SeTDIBA i no haver de canviar d’un navegador a un altre cal que el configureu seguint les indicacions del manual.

Si les vostres tasques no requereixen visualitzar la documentació adjunta als formularis que entren per registre via els serveis de l'AOC com eTRAM o EACAT,  podeu fer servir el navegador que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Disposeu de les indicacions per configurar els navegadors en aquest mateix article.