Com es publica des del gestor d'expedients a e-TAULER?

La publicació a e-TAULER és un permís assignat als usuaris amb perfil ADMINISTRADOR i a tots els usuaris amb perfil TRAMITADOR que l’entitat ha demanat, a través del servei de suport, que tinguin aquest perfil.

Per poder publicar un anunci a e-TAULER cal que el document estigui aprovat. En cas que es vulguin publicar en el mateix anunci un document principal i annexos, cal que la vinculació entre els documents estigui feta abans d’iniciar la seva publicació.   

Per publicar un anunci seguiu els següents passos:

  1. Seleccioneu el document i trieu l’opció PUBLICACIONS/PUBLICAR DOCUMENT del menú OPERACIONS

 

  1. Trieu com a secció e-TAULER
  2. Al camp nom a mostrar, indiqueu el títol que ha de constar a l’anunci. Si no el modifiqueu, l’anunci tindrà com a títol el nom del document que es publica.

  1. Marqueu els annexos a publicar, i els dies de caducitat del document i premeu el botó PUBLICAR.
  2. Podeu comprovar que l’estat de publicació des de l’opció PUBLICACIONS/CONSULTAR INFORMACIÓ PUBLICADA del menú PUBLICACIONS.

 

Els estats de publicació que poden aparèixer al llistat són:

Pendent d’enviament: aquest estat apareix des de que es dona l’ordre de publicar fins que el listener ho publica a e-TAULER.

Publicat: ens indica que efectivament està publicat i disponible a e-TAULER.

Retirat: aquest estat apareix de forma automàtica quan es retira el document per haver esgotat la data de caducitat. També es poden retirar manualment.

Des d’aquesta pantalla podeu retirar el document, ampliar el seu termini de publicació, descarregar l’evidència de publicació o destacar-lo.