Un trimestre de serveis SeTDIBA en confinament

Es compleix un trimestre des de l'inici de la situació excepcional d'alarma per la COVID-19 i de setmanes de confinament total o parcial. Durant aquests tres mesos, el recorregut de la caravana SeTDIBA ha continuat pràcticament inalterable.

És ben cert que tots els treballadors han aplicat una dosi extra de professionalitat per incorporar en el nostre dia a dia una nova forma de treballar, fent compatibles el suport tècnic, els indicadors i la conciliació familiar. 

Han estat setmanes de trobar-nos a través de les pantalles, de buscar fórmules imaginatives per assolir els objectius i de fer, entre tots els treballadors públics, que l'administració digital sigui una realitat. 

Des de SeTDIBA, continuem treballant per a fer que aquesta realitat arribi a tots els municipis de la demarcació de fins a 5.000 habitants. 

Amb aquesta infografia us presentem les dades d'activitat del que ha estat aquest trimestre. Dades d'activitat en l'ús de les eines, però també dades de participació de treballadors públics en sessions online, i dades de prestació del servei de suport.

En definitiva, dades que constaten, que l'administració digital és cada dia més, una realitat. 

1
Temes:
#EmQuedoACasa
1
Categories:
#EmQuedoACasa