Oferta formativa 2021 vinculada amb la gestió digital, la transparència i el bon govern

Aquest any 2021 l'oferta formativa impulsada des del Gabinet d'Innovació digital adreçada al món local està plena de propostes d'aprenentatge:

  • Comencem a treballar tècniques de simplificació amb un taller atípic, engrescador i divertit. Torna't boig per simplificar al mes de març. Si no t'encaixen les dates, no et preocupis, al mes d'octubre ens torna a agafar la bogeria en una segona edició del curs. 
  • Incorporem cursos d'aprofundiment en l'ús de les eines SeTDIBA i la gestió de determinats expedients, abordant temes con la gestió documental, els expedients de licitació electrònica o els expedients de gestió comptable.
  • Comencem a treballar temes de transparència i govern obert. Al maig podràs aprendre a millorar la gestió de la transparència al teu ens local (amb una 2a edició al novembre) i a l'octubre t'ajudarem a gestionar l'accés a la informació pública.
  • Les eines de treball col·laboratiu a distància han arribat per quedar-s’hi, així que volem ajudar-vos a fer compatible aquestes eines amb el mètode de treball e-SET

Evidentment, es mantenen els cursos que es van començar a oferir el 2020 i que han estat tot un èxit:

  • Procediment administratiu aplicat a SeTDIBA (amb 3 edicions als mesos de febrer, maig i novembre)
  • Els càrrecs electes i la digitalització (1 edició al mes de març)

Així que, com veieu, aquest 2021 ve carregat d'oportunitats per aprendre.

Com sabem que els desplaçaments sovint dificulten la conciliació amb la feina del dia a dia, hem adaptat els horaris i estructura dels cursos a allò que majoritàriament els treballadors públics ens heu fet arribar: sessions periòdiques, curtes, pràctiques, online i a primera hora del matí (a excepció de les sessions per a càrrecs electes que són a la tarda).

Trobareu les dates previstes per cada curs a l'agenda de la nostra comunitat, categoria: General  i sota el tema Formació.

Així que reserva't l'agenda i prepara't per un 2021 ple d’oportunitats!

1
Temes:
Formació
1
Categories:
General