L'Smart City va tenir lloc del 7 al 9 de novembre

Sempre és interessant assistir a aquests congressos perquè dona la possibilitat d'intercanviar coneixements entre els assistents provinents de diferents àmbits socials i laborals. A més, facilita interacció i col·laboració  entre representants de governs locals, empreses tecnològiques i altres actors socials rellevants que poden donar lloc a resultats brillants per desenvolupar solucions innovadores a la societat. També serveix per promocionar solucions tecnològiques aportades per empreses que intenten aconseguir ciutats eficients i sostenibles. Tot això en un ambient òptim per debatre noves situacions que permetin implementar aquestes tecnologies que pot, fins i tot, comportar la generació d'una petició de nova regulació normativa per part dels governs creant noves polítiques socials.
 

I, justament, en aquest congrés es va proposar que tohom participem d'un repte: #50Datasets 2023: "Ranking de Datasets con Propósito Social" per recopilar els 50 conjunts de dades amb enfocament social. Busquen conjunts de dades d'alta qualitat que puguin contribuir significativament en l'àmbit de l'atenció social. En el disseny d'intervencions tant en el sector públic com en el tercer sector.

Vols participar-hi? Trobaràs més informació en el següent enllaç.

#DADESXSOCIAL

1
Temes:
Ciutadania
1
Categories:
Jornades i congressos