Notícies SeTDIBA- juliol 2023: Dades que confirmen que anem per bon camí!

Estimats membres de la comunitat SeTDIBA,

Ens complau informar d'uns resultats excel·lents que hem aconseguit en l'ús global del canal electrònic.

Gràcies a l'esforç demostrat, l'adaptació a les eines i al projecte SeTDIBA estem aconseguint objectius en terminis impensables.

Estem arribant al 81% de l'ús global del canal electrònic i això significa un augment clar en l'ús de les eines i serveis electrònics. Així doncs, es demostra que tant les persones treballadores de les administracions públiques com la ciutadania estan optant cada cop més per donar confiança a les solucions digitals. Això significa que es va prenent consciència de les possibilitats que ofereixen les eines tecnològiques i es percep la confiança en l'ús d'aquestes. I tot això es tradueix en beneficis per a tothom! Per a la ciutadania, perquè guanya en comoditat, mobilitat i disposa d'uns serveis públics els 7 dies de la setmana les 24 hores; Pels ens SeTDIBA es tradueix en reducció de costos de tramitació i terminis, automatització de processos i millor eficiència dels recursos.

Per tot això, volem fer extensiva aquesta felicitació a totes les persones que feu possible aquesta transformació digital i us animem a seguir per aquest camí.

Enhorabona!