Servei de suport programat Quedem?

Compartim amb vosaltres com ha anat el servei de suport programat d’ençà que va començar.

El 2021 i durant aquest any, han assistit a les formacions 104 persones. Hem realitzat 33 sessions en metodologia i eines SeTDIBA, gestor d’expedients bàsic, gestor d’expedients avançat, registre, tècnics externs a l’organització, electes de govern. 

Aquest servei té per objectiu reforçar aspectes en la metodologia i l’ús de les eines, que surtin al pas de les necessitats de les organitzacions.

Tenim la necessitat de reciclar contínuament al personal de l’organització, amb la incorporació de nou personal, els canvis de rol, incorporar el treball d’externs, nous electes en equips de govern. Tot mirant d’adaptar el calendari i la disponibilitat dels ens que sol·liciten aquest tipus de servei.

Podeu sol·licitar-lo, omplint el formulari breu de la CV, indicant els temes que voleu tractar en aquest enllaç: https://setdiba.diba.cat/node/199

O bé consultar les sessions que tenim programades. Consulta les properes sessions de suport programat agendades