Nou curs "Gestió d'expedients de gestió comptable aplicat a SeTDIBA"

Vols aprendre de forma pràctica com gestionar la documentació que genera SICALWIN a SeTDIBA? El curs que t’oferim a continuació és la formació que t’interessa!!

Identificarem els expedients de gestió comptable que es tramiten a l'ens local, els tipus de documents i tràmits que els conformen, i de forma pràctica aprendrem a gestionar la resta de documentació que genera SICALWIN amb el gestor d'expedients SeTDIBA.  

Durant 4 sessions posarem en pràctica els aspectes bàsics de tramitació dels expedients de gestió comptable més habituals. Les darreres sessions treballarem en grups i compartirem els resultats dels equips al final de la sessió en una sala compartida.
 

Destinataris:Personal que realitza la gestió comptable a l'ens local i secretaris/interventors.

Inscripcions: Les inscripcions es realitzaran mitjançant l’aplicació Gestforma, i la confirmació de la inscripció per part de la Diputació de Barcelona es farà per correu electrònic. Per tal de fer pràctiques les dinàmiques de les sessions el nombre de places és limitat. Les sol·licituds seran ateses considerant l'adequació del perfil dels demandants i l'ordre de presentació de les sol·licituds.

Es requereix validació/autorització a Gestforma de la persona Responsable Municipal de Formació a cada ens públic.

Acreditacions: un cop finalitzat el curs, les persones assistents es podran descarregar l’acreditació a través de l’aplicació Gestforma, sempre que hagin assistit el 100% de les sessions i hagin completat l’avaluació de l’acció formativa.

EXT2021/1421 - 1a EDICIÓ - online!! - Periode d’inscripcions 15 d'octubre a 29 d'octubre

http://aplicacions.diba.cat/gestforma/public/cercaforma_ens_locals/resultats/detall.do?id=13975

Dates:

17/11 de 9:30h a 11:00h

18/11 de 9:30h a 11:00h

23/11 de 9:30h a 11:00h

24/11 de 9:30h a 11:00h

Les inscripcions es gestionaran, com sempre, des de la Direcció de Serveis de Formació de la Diputació de Barcelona.