Hem finalitzat les primeres implantacions del Sector Públic de SeTDIBA!!

Estem satisfets d'anunciar que aquest novembre farem el tancament de la Mancomunitat de l'Alta Segarra, Mancomunitat del Cardener i el de la Xarxa Avinyó de Telecomunicacions. Això significa que les implantacions de la metdodologia SeTDIBA i les eines informàtiques han finalitzat amb èxit. A més, estem contents de publicar que aquestes tres han estat les primeres implantacions del Sector públic de SeTDIBA!

Estem convençuts que que aquesta nova manera de treballar, seguint la metodologia SeTDIBA, proporcionarà l'empenta cap a la transformació digital i ajudarà en  el compliment de la normativa legal vigent. També facilitarà una nova manera més col·laborativa de treballar entre tots els treballadors i treballadores dels diferents ens tot compartint informació en un entorn segur dins del gestor d'expedients. I, a més, el quadre de comandament SeTDIBA també mostrarà indicadors que permet fer un anàlisi de la gestio municipal per aconseguir una gestio eficaç i eficient dels recursos.

Aprofitem aquest espai per agraïr públicament a totes les persones que han participat d'aquests projectes i que ens han facilitat la implantació amb la seva bona actitud i predisposició. El més important del projecte som les persones que hi participem. D'això no hi ha dubte!

I, ara que comenceu a conduir sols i a gestionar el vostre dia dia no oblideu que l'equip SeTDIBA estarem al costat per donar-vos suport en tot allò que faci falta.

Esperem que gaudiu del viatge conjuntament amb nosaltres.

Benvinguts a la caravana SeTDIBA!

1
Categories:
General